زیر پا گذاشتن معاهده هسته ای توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا، به نفع تهران خواهد بود.

 

باید گفت که ایالات متحده امریکا از همان زمان شروع انقلاب در ایران، در جنگی نظامی با این کشور بوده است. از جمله این که از صدام حسین، در جنگ تحمیلی عراق با ایران حمایت کرد. امریکا، از ایران به عنوان محور شرارت در کنار عراق و کره شمالی یاد کرد. همچنین در سال 2009، حمله سایبری استاکس نت را علیه صنعت هسته ای ایران به راه انداخت. ایالات متحده در این رابطه به تجهیز عربستان صعودی برای جنگ نیابتی در یمن پرداخت.

در شرایط فعلی، ایالات متحده و ایران دارای روابط دیپلماتیک رسمی با یکدیگر نیستند. دونالد ترامپ، از ایران به عنوان حامی تروریست در جهان یاد می کند و دیدگاهی بدبینانه نسبت به این کشور دارد. شعارهای ایران علیه ایالات متحده و اسرائیل به عنوان "شیطان بزرگ" نیز به این امر دامن زده است.

نکته قابل توجه اینکه از زمان حادثه 11 سپتامبر، عوامل اصلی ت خارجی ایالات متحده، مکررا به نفع ایران عمل کرده اند. امریکا با وجود ناسازگاری و رقابت ی، فاجعه ای برای ایران به شمار نمی آید، بلکه بر عکس به طور ناخواسته، بارها منافع ایران را تامین کرده است. زیر پا گذاشتن معاهده هسته ای با ایران، توسط ترامپ نیز به نفع تهران خواهد بود.

ادعای تمایل امریکا برای کمک به ایران، در سال 2001 و با حذف قدرت طالبان در افغانستان شروع شد. واضح است که هدف واشنگتن به هیچ وجه کمک به ایران نبود، بلکه در اندیشه جنگ با القاعده و حامیان دولتش بود. با این حال، دخالت ایالات متحده امریکا در این رابطه، منجر به سرنگونی یکی از دشمنان اصلی  ایران شد.

در همان زمان، یعنی حدود سال 1998 و پس از کشته شدن دیپلمات های ایرانی در افغانستان بود که ایران از گروه های مبارز در برابر طالبان پشتیبانی کرد. در حال حاضر، واشنگتن تصمیم به خروج از افغانستان دارد. تهران نیز با حمایت مبارزان در برابر طالبان، یک روند سریع دیپلماتیک را اجرا کرده است. این امر منجر به خروج سریع نیروهای امریکایی و به حداکثر رسیدن نفوذ ایران می شود.


برای شما جالب خواهد بود : مهاجرت تحصیلی به بلژیک


دومین اقدام ایالات متحده که به نفع امنیت ایران تمام شد، حمله به عراق در سال 2003 بود. صدام، دشمن بسیار خطرناکی برای ایران به شمار می آمد. ایران در دهه 1980 به جنگی تحمیلی با عراق تن در داد و صدها کشته داد. شهرهای ایران در این جنگ، متحمل خسارات زیادی در رابطه با حملات شیمیایی و موشکی عراق شدند.

پس از سال 2003 و با برچیده شدن نظام دیکتاتوری صدام، عراق به صورت مجازی تحت نظارت ایران قرار گرفت. به عبارت دیگر در این سالها، ایران یک کشور مهم در اتخاذ ت های دولت عراق و حل اختلافات به شمار آمده است. در سال 2017 که کردهای عراق در پی خود مختاری بودند و درگیری های آنها تهدیدی برای بغداد محسوب می شد، این ایران بود که با طرح مذاکرات به این اختلافات پایان داد، نه ایالات متحده امریکا.


همچنین مطالعه کنید : مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری


اگر ایران از طریق تهاجم و حمله، برای سرنگونی صدام حسین اقدام می کرد، با مقاومت از جانب کشورهای غربی و عربی مواجه می شد. اما خوشبختانه، هواپیماهای امریکایی، مانند فرشتگان نجات از آسمان فرود آمدند و رژیم صدام را غافلگیر کردند. و در این راستا، این ایران بود که از مزایای حمله امریکا به عراق بهره مند شد.

پس از انتقال داعش به شمال عراق در سال 2014، ایالات متحده ائتلافی مشتمل بر بیش از 80 ایالت را جهت مبارزه با افراطیون سنی ایجاد کرد. اما چه کسی از این اقدام سود برد؟ البته که ایران!


مرکز مشاوره حقوق ایران



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : عراق ,ایالات ,متحده ,امریکا ,اقدام ,کرده ,ایالات متحده ,متحده امریکا ,برای ایران ,تهران خواهد ,معاهده هسته ,ایالات متحده امریکا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد اینترنتی مشوش اجاره ماشین عروس صورت حساب های ساختمان شماره 15 پرستو زارعی Christine گروه صنعتی درویش دانلود قانونی فیلم و سریال ایرانی گروه شیمی پژوهش سرای جوان شهریار